Ugrás a tartalomra

SZÁRAZ

A száraz régi, ómagyar szavunk, a borra vonatkozó jelzője 1887-ben jelent meg.

ÉDES

A tokaji borok a világ legismertebb természetes édes borai.

PEZSGŐ

A gyöngyöző borokkal és pezsgőkkel Ön is a "csillagokat ihatja".

BORKÜLÖNLEGESSÉGEK

Ahogy minden pincészetben, nálunk is meglepetések várjak. 

TOKAJI SZAMORODNI

2017 SWEET /Édes 0,5 l

Botrityses Tokaji édes borkülönlegesség nagyon szép évjáratból. Érett sárgahúsú gyümölcsök, erős túlérett, töppedt szőlős jegyekkel, háromputtonyos aszú beltartalmát reprezentálva. Gyümölcstálakhoz kóstolva, érlelt sajtokhoz kitűnő kísérő.

Tovább...

TOKAJI SÁRGAMUSKOTÁLY

2016 SWEET  /Édes 0,5 l

Egy igazi különleges desszertbor, az édes Sárgamuskotály. 70 gr. / lit. természetes maradék cukortartalmával, a hétköznapok könnyed desszertbora. Érett Muskotály jegyeivel, harmonikus édességével, lágyságával, az egyik legkedveltebb tagja kínálatunknak.
2020 Czech Oenoforum versenyen aranyérmet kapott, amire nagyon büszkék vagyunk.

Tovább...

BARKLAND GYÖNGYE

2018 sparkling wine SWEET/ Édes 0,75 l

A pincészet első gyöngyöző bora, mely a két Tokaji főfajta, a Furmint és a Hárslevelű házasításából született. „Prosecco típusú” édes szénsavas bor. A szén-dioxid méginkább kiemeli a nedü üdeségét, frissességét, ami így egy igazi ünnepi ital, illetve welcome drink.

Tovább...

ESZTER

Furmint 2018 Sweet/Édes 0,5 l

A tállyai Sípos dűlő édes Furmintja. Október végén a fürtök már tartalmaztak aszús és töppedt szemeket, de a reduktív eljárásnak köszönhetően egy friss, gyümölcsös késői szüretelésű Furmintot kaptunk, 102 g / l maradékcukor- tartalommal. A bor alkohol-, cukor-, és savtartalmának egyensúlya kerekíti ki a botritises töppedt ízeket, aromákat.

Tovább...

ILONA

Hárslevelű 2018 Sweet /Édes 0,5 l

A tállyai Dukát dűlő utolsó szürete szintén október végéről. 100%-ban Hárslevelű szőlőfajtából, amit tartályban készítettünk el. A magasabb cukortartalom, ami 94 g / l, a bor alkoholtartalmával és savszerkezetével jól harmonizál, kiemeli a Hárslevelű egyedi karakterét.

Tovább...