Ugrás a tartalomra

PINCE

Pincebejárás a teljesen felújított, löszbe vájt, egri kockakővel boltozott pincénkben.

RENDEZVÉNYTEREM

Céges rendezvények, konferenciák, családi, baráti programok, legény- és leánybúcsúk helye.

BORTERASZ

A Barkland Vinotékánkban egész évben várjuk a borbarátokat frissítővel és kávéval is. 

WEBSHOP

Látogasson el boltunkba, ahol tetszés szerint válogathat és rendelhet borainkból. 

Pince

Tovább...

Rendezvényterem

Céges Rendezvények és konferenciák,Családi, baráti rendezvények, legény és leánybúcsúk, termékbemutatók és továbbképzések

Tovább...

borterasz

Barkland Vinotékánkban egész évben várjuk a borbarátokat,frissítőkkel és kávéval. A vinotékában megtalálható a borászat összes készleten lévő bora. A téli időszakban beltéri kóstolótermünkbe 25 főt tudunk fogadni, családi, baráti vagy céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. Nyáron szabadtéren ennél több fő vendéglátását is meg tudjuk oldani, 40 fős terasszal,kerthelyiséggel várjuk az idelátogatókat,melyről csodás kilátás nyílik Tarcal egyik látványosságára a 8,5 méter magas Áldó Krisztus szoborra.

Tovább...

Borkóstoló csomagok

Egy Tokaj és környéke látogatása során kihagyhatatlan a Tarcalon található Barkland Borászat.Ízlelje meg a tokaji borvidék egyik legjobban fejlődő borászatnak a borait. A borkóstolón a borászunk vagy a birtokvezetőnk, személyesen mutatja be a pincénkben és a Vinotékánkban található saját termelésű borainkat. A program mellé házi pogácsát és vizet biztosítunk.Igény szerint házi sajtok is kérhetőek.

Tovább...